SNVM NLVD rit

Datum: vr. 28 juni 2019

 

 

Startlokaties

Noord-Oost Haren Overnachting mogelijk in overleg met RC’s
Oost Ommen Overnachting mogelijk op eigen gelegenheid Caluna Ommen
Zuid Brunssum Overnachting mogelijk op eigen gelegenheid in den Hof
Zuid-West St. Willebrord geen overnachting mogelijk
Noord-West Den Helder geen overnachting mogelijk
Midden Alphen a/d Rijn

 

Elk jaar vindt op de laatste zaterdag van juni de Nederlandse Veteranendag plaats. Deze dag heeft als doel het verkrijgen van meer waardering voor en bekendheid over de Nederlandse veteranen.

Dit jaar organiseert de Stichting Nederlandse Veteranen Motorrijders, ondersteund door het Veteraneninstituut en het Comité Nederlandse Veteranendag, in aanloop naar de Nederlandse Veteranendag voor de zesde maal een tweedaagse motortocht. Het doel van dit evenement is meer aandacht te generen voor de 120.000 veteranen die Nederland kent.

De motortocht bestaat uit zes routes die vanuit het hele land verspreid op vrijdagochtend vertrekken. Nederlandse militairen en veteranen zijn en worden immers in elke uithoek van de wereld ingezet voor vrede en veiligheid.

Onderweg zullen er verschillende plaatsen aangedaan worden waar we stilstaan bij ervaringen van veteranen en de waardering vanuit de samenleving ervaren. Na een overnachting rijden de motoren in colonne naar het Malieveld in Den Haag, waar de Nederlandse Veteranendag plaatsvindt. Een kleine selectie motoren rijdt mee in het defilé.

 

Ga naar het event op de SNVM website