DVBA Tsjechië en Polen, mei 2020

 

Dit event is geannuleerd wegens de Corona crisis.
Verdere informatie volgt.

 

 

 

Datum: do. 21 – zo. 31 mei 2020
Roadcall: 09:00 AM
Locatie: Shell te Werl/Duitsland, uitgebreidere info volgt per mail.

Inschrijving: inmiddels gesloten

 

 

Wat is de bedoeling?

Donderdag 21 mei verzamelen bij de Shell te Werl/Duitsland, we gaan overnachten in Eisenach.

Vrijdag 22 mei aankomst in Praag, waar we 2 nachten verblijven.

Zaterdag 23 mei de toerist uithangen in Praag.

Zondag 24 en maandag 25 mei rijden naar Krakow, overnachten wordt bekeken waar we dat doen, zoveel mogelijk binnendoor.

Dinsdag 26 mei t/m donderdag 29 mei verblijven we in een hotel te Krakow, waarvandaan je naar Auschwitz/Birkenau kunt, je kunt naar het Schindler List museum en een bezoek brengen aan het voormalige Joodse getto, je kunt naar de zoutmijnen te Wieliczka, we gaan nog een dagje naar Zakopane (bergachtig gebied en bekend wintersport gebied) maar uiteraard kun je ook lekker en goed gaan shoppen in de diverse winkelcentra in Krakow.

Ook gaan we weer een aanhanger regelen (bij de rit Normandië was deze zeer welkom) en gaat er een volgauto mee. 2 plekken zijn al bezet, er kunnen nog 3 personen mee in de auto, vol is vol. Wel een vriendelijk verzoek de brandstofkosten van de auto met elkaar te delen.

Aanmelden is betalen, en als je je weer afmeldt kan er niet terug betaald worden. Ook moet je dan zelf op zoek naar iemand die voor jouw in de plaats mee gaat. Uiteraard ben je ook vrij om zelf te boeken.

De verdere communicatie loopt via email contact met de POC. Je kunt je hier aanmelden om te laten zien dat je mee gaat, zodat de leden een mooi overzicht hebben wie er allemaal mee gaan.

 

Totaal: 14 Leden: 14 / Family: 0
Motoren: 14