DVBA Charity ride Bikers for Animals

Datum: za. 14 sept. 2019
Startpunt: Harley Davidson Rotterdam, 1e Tochtweg 2a, 2913 LP Nieuwerkerk aan de IJssel
Eindpunt: stichting veteranencentrum “de oude stomp”, L Pasteurweg 7, 2408 AH Alphen aan de Rijn
Tijden: 10:00 – 17:00

 

 

Op zaterdag 14 september 2019 gaan wij een mooie rit rijden door de omgeving van de Alblasserwaard, Krimpenerwaard en het Westland. Het doel van de rit is geld bij een te brengen voor Bikers For Animals.

BFA is een vrijwilligers organisatie die zich hard maakt voor de opvang van asielhonden, verwaarloosde honden en honden uit de broodfok. Meer over hen op hun website : www.bikersforanimals.nl

Over de route

We proberen zoveel mogelijk verkeerslichten te vermijden. De route kenmerkt zich door een oudhollands polder landschap, glastuinbouw, waterkeringen zoals dijken en stormvloedkering, resten van de Atlantikwal en vesting Holland.

Er is onderweg genoeg cultureel erfgoed te zien, denkt u aan het pantserfort Hoek van Holland, stormvloedkering, molens bij Kinderdijk in een echt Hollands polderlandschap.

De rit staat behalve voor onze leden ook open voor motorrijders die de BFA ondersteunen, zij geven zich op via de BFA. Ik sta in nauw contact met hun POC. De rit is in samenwerking met de BFA maar onder onze vlag.

Onze startlocatie is bij Harley Davidson Rotterdam, 1e Tochtweg 2a, 2913 LP Nieuwerkerk aan de IJssel (A20, afrit 17). HD Rotterdam heeft veteranen hoog in het vaandel staan, zij ondersteunen diverse veteranenorganisaties.

Onze lunchlokatie is bij Veteranen ontmoetingscentrum Westland (VOCW), van Bergenhenegouwenlaan 2, 2686 GB Poeldijk. Lunch bij opgave vooraf, zelf ter plekke afrekenen.

Onze eindlocatie is bij stichting veteranencentrum “de oude stomp”, L Pasteurweg 7, 2408 AH Alphen aan de Rijn. Daar sluiten wij de rit af met een drankje en desgewenst een avondmaaltijd te weten een barbeque. Avondmaaltijd bij opgave vooraf, zelf ter plekke afrekenen.

Roadpass op de man/ vrouw.

Routes worden digitaal beschikbaar gesteld voor downloaden.

Bij melden bij aanvang rit staat er op een zichtbare plaats een afgesloten bus waar u een donatie in kan doen voor de bikers for Animals. Steun deze bikers die zich hard maken voor deze dieren.

Opgave voor inschrijving volgt als definitieve prijzen van de voeding bekend zijn.

Familymembers, Aspirantleden en Introducees zijn welkom.

Hou de website in de gaten, beschouw dit als vooraankondiging,