Yolanda

DVBA, Dutch Veterans Bikers AssociationMijn carrière is gestart in de reiswereld waar ik veel van de wereld heb gezien. In 1999 ben ik de IT ingerold en ben vanaf de helpdesk tot softwaredocent en applicatie/databasebeheerder uitgegroeid. Ik heb een grote passie voor stamboomonderzoek, schrijven, mijn eigen site, Social Media, marketing en webdesign.

Tijdens mijn eerste motorrijles (jaren ’90) vond de instructeur het ‘veiliger dat ik gewoon auto bleef rijden’. Dus ben ik maar een ervaren achterop-rijdster geworden op diverse Harley’s. Zelfs in Los Angeles rondgetoerd.

Heb een zwak voor militairen, veteranen, oorlogsschepen, monumenten en militaire begraafplaatsen die ik waar ik ook ben, altijd wil bezoeken (Pearl Harbor, River Kwai, San Diego, Tampa). Op de één of andere manier ontmoet ik altijd, waar ik ook ben, veteranen waarmee ik in gesprek raak.

Ben met een fantastische vent getrouwd, zonder kids zonder ‘pets’, leven samen een gelukkig leven, en zijn we grote Disney- cruise en Floridafans. Dank voor de hartelijke ontvangst. (Zie voor langer intro het forum.)

Als je vragen hebt over privacy, neem dan contact op met onze Privacy Officer.

Note: de DVBA is in 2011 opgericht door Hans Dolstra, hij heeft 6 jaar de functie van Chief bekleed.

Mail de Webmaster

Mail de Webmaster

Bezig met versturen