Gerrit Mouw

Motorrijden is voor mij al ruim 43 jaar de meest ultieme vorm van ontspanning. Het helpt en geeft mij de mogelijkheid, om mijn gedachten even op iets anders te richten en te resetten. Mijn 1ste motor was een Honda 250 cc, welke al gauw werd vervangen door een HONDA 500 Four, Suzuki 750 Twinn (tweetakt), Honda 6 cylinder, Yamaha, BMW R1100S, BMW R1200S en nu ben ik overgestapt naar een Yamaha Wildstar 1600.

Na ruim 41 jaar als beroepsmilitair binnen de Koninklijke Landmacht bij verschillende eenheden te hebben gediend en verschillende uitzendingen, waarvan ik sommige als plezierig en anderen weer als minder plezierig heb ervaren, moest ik in 2013 Defensie verlaten om met FLO te gaan.

Voor de een is dit het moment om niets meer te gaan doen, en voor de ander is dit het moment om andere dingen te gaan doen. Zo ben ik in het verenigingsleven verzeild geraakt en sinds een aantal jaren voorzitter bij een grote scoutinggroep. Daarnaast rij ik regelmatig voor een evenementenorganisatie materiaal naar diverse muziekfestivals.

In januari 2012 ben ik lid geworden van de DVBA, de eerste paar jaar heb ik heerlijk meegereden. Ik heb mij in 2015 aangemeld voor de vacante Family Officer functie omdat ik de mening was toegedaan dat ook diegene met gezondheidsproblemen en of op uitzending zijn aandacht van het DVBA verdienen. Deze functie doe ik nu waarnemend. Sindskort vervul ik de functie van DVBA penningmeester (Treasurer).

Mail de Treasurer

Mail de Treasurer

Bezig met versturen