Wouter Jongma

Mijn diensttijd is begonnen in 2002 bij 270 muncie tot er een reorganisatie aan kwam en ik met het 2de peloton mee verhuisd ben naar 150 gemcie wat later 130 cluster compagnie is geworden. De dienst heb ik verlaten in 2007, waar ik af en toe nog wel eens spijt van heb….

Ik heb 2 uitzendingen naar Irak gedraaid de eerste met SFIR 2 in Ar Rumaythah en de tweede keer met SFIR 5/Redost in As Samawah om al het Nederlandse materiaal terug te verschepen.

In het dagelijkse leven ben ik chauffeur en rijd ik met bitumen in een tankwagen hoofdzakelijk naar België, Duitsland en Frankrijk. Verder ben vader van 2 kinderen, een zoon van 5 en een dochter van bijna 9 en ben ik al ruim 11 jaar gelukkig getrouwd met mijn vrouw Katinka.

Motor rijden doe ik zo veel mogelijk, en als het maar half kan pak ik lekker de motor. Ik ben begonnen op een Honda cb250 en toen ik het zware rijbewijs had op een Honda Transalp, de alp heb ik inmiddels ingeruild voor een Honda Pacific Coast waar ik al heel wat kilometers mee gemaakt heb.

Ik ben in 2013 lid geworden van de DVBA, ik zag in de checkpoint een stuk over de jaarlijkse veteranen motorrit en besloot om deze mee te rijden, tijdens de rit heb ik de dvba leren kennen en heb me gelijk aangemeld, wat een gezellige club.

Mail de Officer ROT

Mail de Officer ROT

Bezig met versturen