Theo Smits

Ik ben in augustus 1977 begonnen als matroos verbindingsdienst bij de Koninklijke Marine. Na een mooie carrière in die 37 jaar ben ik sinds juni 2014 met FLO. Direct aansluitend aan mijn FLO ben ik 3 jaar werkzaam geweest als havenmeester in de gemeente Huizen. Momenteel ben ik huisman, wat mij prima bevalt. Zo kan ik ook meer tijd voor de DVBA beschikbaar maken.

Naast de vele jaren die ik met de KM van huis ben geweest, ben ik 3 keer uitgezonden geweest. 1988 – Perzische Golf, 1994 – Voormalig Joegoslavië, 2009 – Djibouti (anti piraterij missie).

Sinds 2012 her-opstapper en eigenlijk direct aangesloten bij de DVBA doordat een collega mij hierop attent maakte. Mijn eerste motor was een Suzuki 550 F maar door het werk moest ik deze hobby langere tijd in de koelkast zetten. Tussendoor heb ik met regelmaat een motor geleend of gehuurd, het motorrijders bloed blijft toch kriebelen. Opstappen op mijn BMW K1200RS voelde dan ook alsof je nooit gestopt was. Door enkele vervelende reparaties heb ik deze motor ingeruild voor een Honda Shadow 1100 C3. Heel anders rijden uiteraard en nét iets te klein voor mijn lange benen maar enorm van genoten en veel kilometers mee gemaakt.

Sinds 2017 rij ik een Goldwing F6B (Bagger) een heerlijke toerbuffel. Ik ben getrouwd met Christa (rijdt sinds een jaar ook zelf motor), heb twee dochters, twee schoonzoons en twee kleinzoons. Het leven wordt steeds leuker.

Mail de Chief

Mail de Chief

Bezig met versturen